Remodelare corporala Iasi

Corpul tău, așa cum ți l-ai dorit mereu. Încearcă procedurile de remodelare corporala Iasi

Visezi să scapi de centimetri sau chiar kilograme în plus într-un mod sănătos, fără înfometare sau ore petrecute în sala de sport? Expert Body Care îți oferă o gamă variată de proceduri de remodelare corporala Iasi menite să te scape definitiv de zonele cu grăsime inestetică de pe corp.

Celulită de gradul 3 și 4? Apelează la specialiștii în remodelare corporala Iasi

Pentru tratamentul celulitei din stadiul III și IV, îți recomandăm să încerci procedura de remodelare corporala Iasi prin vacuum. Terapia stimulează circulația sanguină și aduce beneficii asupra sănătății precum:

  • Prevenirea anemiei prin creșterea conținutului de hemoglobină
  • Normalizarea tensiunii arteriale
  • Permite substanțelor nutritive să pătrundă adânc în piele
  • Îmbunătățește fluxul sanguin

Procedura de remodelare corporala Iasi din vacuum tratează eficient orice stadiu al celulitei, inclusiv cea edematoasă, fibroasă sau dureroasă și constă în metoda de aspirație, care conduce la un masaj sistematic, prodund, care este eficient și dă rezultate de durată!

Remodelare corporala Iasi prin tratament cu cavitație

Știm deja că celulita este extrem de încăpătânată, și indiferent cât de sănătoasă este alimentația ta sau cât de mult sport faci, celulita pare să nu mai dispară. Pentru această problemă, îți recomandăm să încerci o procedură de remodelare corporala Iasi prin cavitație.

Folosind efectul ultrasunetelor de joasă frecvență, aparatul folosit în salonul nostru provoacă la nivelul țesutului adipos mici bule de vapori și gaz care fac implozie, rupând astfel structura celulelor adipoase care sunt apoi eliminate natural grație sistemului limfatic propriu. 

E cea mai rapidă metodă de remodelare corporala Iasi prin care poți scăpa de celulita inestetică sau de câțiva centimetri necesari pentru a obține silueta ideală pentru tine.

Procedura de remodelare corporala care redă tonusul pielii.
Încearcă electrostimularea

Odată cu trecerea timpului, alimentația, stresul și chiar factorii genetici pot slăbi tonusul pielii, creând un aspect inestetic. Procedurile clasice de remodelare corporala Iasi dau rezultate uimitoare, însă electrostimularea este cea care înlocuiește cu succes câteva ore de fitness intensiv și redă pielii aspectul tineresc de care are nevoie.

O singură ședință de electrostimulare de 45 de minute este echivalentul a aproape 8 ore de fitness fără întrerupere, astfel că această procedură are rezultate vizibile imediat.

În timp, mușchii devin mai fermi, iar grăsimile sunt eliminate treptat. Efectele sunt de lungă durată și, pe lângă forma dorită, obții și o piele excepțională deoarece procedura de remodelare corporala Iasi prin electrostimulare accelerează sintetizarea de colagen și elastină.

Poți ajunge la forma corporală pe care ți-o dorești în timp scurt, fără efort

Apelează la specialiștii Expert Body Care în Iași pentru a stabili care procedură de remodelare corporala Iasi ți se potrivește cel mai bine și care va avea cele mai bune rezultate în timp scurt, pe termen lung.

remodelare corporala iasi
Remodelare Corporala Iasi

Mai multe detalii găsești și pe pagina de facebook Expert Body Care.

Completeaza formularul si te vom contacta in vederea programarii unei diagnoze personalizate CADOU

Scapă de griji, relaxează-te și bucură-te de un tratament de vis.

Primul pas spre o viață mai liniștită e programarea.