Drenaj Limfatic Iasi

Tratamentul de drenaj limfatic Iași și beneficiile sale uimitoare

Știai că printr-o serie de tratamente de drenaj limfatic Iași, realizat prin presoterapie, poți scăpa de toxinele pe care le acumulezi în organism? Este și o alternativă excelentă la liposucție, astfel că ”repari” o bună parte din sistemul limfatic în timp ce scapi și de câțiva centimetri.

Motive pentru care organismul tău are nevoie de un drenaj limfatic Iași

Agitația cotidiană, stresul, alimentația adesea nesănătoasă ori haotică – toate pot influența serios sistemul tău limfatic astfel încât să ai numai beneficii de pe urma unui drenaj limfatic Iași. Unele din principalele cauze pentru care circulația limfei poate fi încetinită sunt:

  • Stresul
  • Sedentarismul
  • Alimentația nepotrivită
  • Oboseala
  • Perioadele de suprasolicitare

Cu toții ne facem vinovați de cel puțin unul, dacă nu de toate aceste aspecte în viața noastră de zi cu zi, astfel că un drenaj limfatic Iași periodic ne poate ajuta organismul să se repună în echilibru.

Acțiunea presoterapiei în tratamentul de drenaj limfatic

Cu ajutorul unui aparat special, la Expert Body Care îți efectuăm masajul de drenaj limfatic Iași prin presiunea aerului comprimat, astfel încât reușim să activăm toate punctele ganglionare. Tratamentul accelerează procesul natural al organismului de eliminare a toxinelor înmagazinate în rețeaua limfatică a corpului.

Sistemul limfatic este responsabil de preluarea și transportarea deșeurilor – atât cele provenite de la celulele proprii, cât și cele de la substanțele nutritive pe care le consumăm. Practic, este un sistem de filtrare eficient, compus din ganglioni limfatici, măduva oaselor, amigdale, splină, timus și anumite zone din intestin.

Importanța unui drenaj limfatic Iași periodic este cu atât mai mare, cu cât cei până la 10 litri de limfă nu sunt acționați de o ”pompă” precum inima în sistemul circulator, ci depinde de mișcările musculare și respirație.

Procedura. Tot ce trebuie să știi

Tratamenul cu presoterapie folosit în procedura de drenaj limfatic Iași începe cu o vizită la Expert Body Care. Aparatul pe care îl folosim aici are, practic, câteva secțiuni individuale care se umflă cu ajutorul unei pompe speciale. Aceasta din urmă acționează până la umflrea optimă a fiecărei camere și menține nivelul optim pe toată durata tratamentului de drenaj limfatic Iași.

Presiunea generată astfel apasă punctele cheie ale corpului tău, punând în mișcare procesul de detoxifiere al organismului, care va elimina astfel natural limfa cu reziduuri.

Procedura de drenaj limfatic Iași este indicată dacă ai stări de oboseală, retenție de lichide, dacă vrei să slăbești ori te confrunți cu celulită inestetică și contraindicată în anumite afecțiuni. Între acestea bolile cardiovasculare, cancer, hipertiroidie, boli ale sistemului periferic sangvin ori hemofilie. În acest caz, este bine să discuți cu un specialist înainte de a urma orice procedură de drenaj limfatic Iași.

Beneficii pe termen lung. Slăbește rapid acum.

O procedură de drenaj limfatic Iași nu numai că este benefică pentru organism, dar te ajută și în lupta cu kilogramele în plus deoarece se imbina cu infrarosu. Este recomandată în special pentru detoxifierea organismului, însă redefinește picioarele, abdomenul și brațele, ajutând și pielea să devină mai elastică.

drenaj limfatic iași
Drenaj Limfatic Iași

Mai multe detalii găsești și pe pagina de facebook Expert Body Care.

Completeaza formularul si te vom contacta in vederea programarii unei diagnoze personalizate CADOU

Scapă de griji, relaxează-te și bucură-te de un tratament de vis.

Primul pas spre o viață mai liniștită e programarea.