Electrostimulare Iasi

Ofera un plus de fermitate corpului prin cresterea tonusului muscular!

Procedura de electrostimulare este un fitness intensiv, experții evaluând că o ședință de 45 minute de electrostimulare echivalează cu 6-8 ore de gimnastică fără întrerupere. Așa se face că efectele ședințelor de electrostimulare sunt vizibile imediat.

Beneficiile tratamentelor de ELECTROSTIMULARE Iasi:

În plus, ca rezultat al ședințelor de electrostimulare, mușchii devin mai fermi, iar grăsimile sunt eliminate treptat. Pe lângă tonifierea musculară și arderea grăsimilor, ședințele de electrostimulare cresc metabolismul, circulația sanguină și gradul de oxigenare al zonei respective. 

 • redă fermitatea și tonusul muscular;
 • remodelează corpul și reduce circumferința zonelor cu probleme;
 • stimulează metabolismul și ajută la scăderea în greutate – combinată cu dietă și stil de viață sănătos;
 • accelerează sintetizarea de colagen și elastină, iar pielea devine mai fermă, își recapătă atât elasticitatea, cât și aspectul sănătos;
 • micșorează stratul adipos, diminuând grăsimea nedorită din zonele problematice;
 • ajută la reducerea celulitei și a aspectului de coajă de portocală;
 • mărește capacitatea de absorbție a nutrienților de către piele;
 • accelerează circulația sangvină;

Metoda non-invazivă nu necesită niciun fel de anestezie, iar o ședință durează 45 de minute, timp în care pielea devine fină și frumoasă, așa cum ți-ai dorit-o mereu.


Cum funcționează tratamentul de electrostimulare in Iasi?

Electrostimularea musculară presupune impulsuri electrice care acționează asupra musculaturii cu o frecvență și intensitate adecvată pentru a genera o mișcare vibratorie a mușchilor, astfel se ard caloriile și grasimile aflate în exces în organism.

Tratamentul prin electrostimulare reprezintă o procedură sigură și simplă prin care 24 de electrozi sunt aplicați pe diferite zone de tratament, pe capetele mușchilor, în funcție de necesitățile fiecărei persoane, stimulând astfel mușchii și făcându-i să lucreze. Această stimulare creează o cerere uriașă de energie în mușchi. Pentru a satisface această cerere, mușchii utilizează ca sursă de energie grăsimile din împrejurimi, arzându-le în același fel în care se ard în timpul unor exerciții obișnuite.

Procedura de electrostimulare corporală a fost folosită inițial în recuperarea musculară a astronauților după întoarcerea din spațiu. Apoi a fost introdusă în spitale, cu funcții multiple, în special în tratarea cazurilor de distrugere a nervilor, durere, reabilitare post-accident. În saloanele și centrele de înfrumusețare corporală această tehnologie a ajuns la un nivel extrem de avansat, având rezultate spectaculoase, devansând fitness-ul și chirurgia plastică.

Redefinește frumusețea și recapătă-ți încrederea cu electrostimulare in Iasi

Senzația pe care o ai când faci o ședință de electrostimulare este foarte plăcută, relaxantă asemenea unui masaj. O ședință de electrostimulare durează 45 de minute, timp în care mușchii sunt lucrați cu contracții de diverse intensități. Fiecare persoană își reglează intensitatea în funcție de propria suportabilitate și de cât de antrenată are musculatura. După o ședință de electrostimulare, corpul se va simți mai lejer, ca după orice efort fizic. Diferența este că stai întinsă și lași electrozii să facă ceea ce ai face tu.

Imediat după fiecare ședință, îți poți relua activitatea fizică pentru că procedura nu afectează mușchii, iar specialiștii noștri îți vor recomanda frecvența cu care să repeți tratamentul pentru a-ți asigura rezultatele pe care le aștepți.

De ce sa fac electrostimulare? Contraindicații

Inerția este un rău cu care cei mai leneși dintre noi se obișnuiesc repede. Dar când suntem sinceri cu noi, recunoaștem că sedentarismul ne pune multe piedici. De aceea, chiar și persoanele fără surplus de greutate au nevoie de tonifiere. Prin electrostimulare, pielea își recapătă elasticitatea și fermitatea.

Prin stimularea riguroasă și intensivă a musculaturii se obține un puternic efect de lifting corporal și tonifiere a pielii, îmbunătățind radical aspectul personal. Astfel, acest tip de tratament poate fi efectuat și de persoanele fără surplus de greutate, dar la care se manifestă lipsa fermității pielii, datorată îmbătrânirii organismului, slăbirii bruște sau constituției. Slăbirea bruscă doar prin regimuri de slăbire sau, mai rău, prin înfometare, fără a lucra musculatura, lasă un aspect total neplăcut al pielii, care va avea nevoie de tonifiere.

Efectele obținute prin electrostimulare se văd nu numai în scăderea în centimetri, ci și în remodelarea corpului. Folosind doar dieta, reducerea este mai lentă, dar poate fi și neplăcută, slăbindu-se în zonele în care nu se dorește: sâni, față, etc. Un tratament de remodelare prezintă avantajul că slăbirea se produce exact în locurile unde este necesară, fără a le afecta pe celelalte, păstrând proporțiile și obținându-se o siluetă definită.

Durata
Ca și număr de ședințe recomandăm între 8 și 12 ședințe (două pe săptămână).
După obținerea rezultatelor dorite recomandăm o ședință de întreținere la fiecare două luni.
Durata unui tratament complet este de 45 min. 


Contraindicații

 • tijă metalică
 • sarcină
 • perioada de alaptare
 • epilepsie
 • boli de piele
 • hipertensiune arterială 
 • boli cardiace
 • probleme ale tiroidei
 • sterilet metalic
 • pacemaker
 • la menstruație.

Mai multe detalii găsești și pe pagina de facebook Expert Body Care.

Completeaza formularul si te vom contacta in vederea programarii unei diagnoze personalizate CADOU

Scapă de griji, relaxează-te și bucură-te de un tratament de vis.

Primul pas spre o viață mai liniștită e programarea.