Criolipoliza Iasi

Topește centimetrii în plus prin criolipoliza Iasi

Criolipoliza Iasi este singurul tratament non-invaziv, nechirurgical, cu ajutorul căruia poți scăpa definitiv de grăsimile în plus din diferite zone ale corpului. Este soluția pe care o căutai pentru a avea coapse ori o talie de invidiat rapid și fără durere.

Beneficiile tratamentelor de criolipoliza Iasi:

Spune adio centimetrilor de pe talie, fese, coapse sau abdomen după primele ședințe de criolipoliza Iasi, fără durere, sport sau fără înfometare. Acum poți să devii cea mai brună versiune a ta cu ajutorul tratamentelor speciale pe care le oferim la Expert Body Care. 

Alege ședințele de remodelare corporală prin criolipoliza și vei scăpa de celulele adipoase:

 • Fără durere
 • Fără incizii
 • În timp scurt
 • Rapid
 • Fără perioadă de recuperare
 • Fără efecte adverse

Metoda non-invazivă nu necesită niciun fel de anestezie, iar o ședință durează maximul 60 de minute, timp în care pielea devine fină și frumoasă, așa cum ți-ai dorit-o mereu.

Cum funcționează tratamentul de criolipoliza Iasi?

Tratamentele de criolipoliza Iasi se bazează pe un principiu simplu, natural, prin care celulele adipoase sunt înghețate și eliminate din organismul tău pentru totdeauna. Tratamentul este o soluție miraculoasă pentru a te scăpa de câțiva centimetri din talie, fese, coapse sau alte zone ale corpului în numai câteva ședințe.

Cu ajutorul unui aparat ultra-performant folosit la tratamentul de criolipoliză, celulele de grăsime rezistente sunt înghețate și distruse, fiind eliminate apoi prin procesul natural al corpului tău.

Criolipoliza Iași distruge trei din patru acizi grași, eliminând eficient celulele de grăsime. Pentru tine, asta înseamnă rezultate vizibile după prima sedinta, grăsimea fiind eliminată complet și pentru totdeauna din corp intre 5 si 21 de zile. Sunt recomandate aproximativ 3 sedinte pe zona lucrata la intervale de 3 saptamani.

Redefinește frumusețea și recapătă-ți încrederea cu criolipoliza Iasi

Credem că frumusețea vine din interior, însă exteriorul este o expresie a tot ceea ce e mai bun și mai frumos în a trăi, iar tu meriți să te bucuri de corpul tău în fiecare zi.

Ai nevoie de doar trei ședințe pentru a vedea rezultalele uluitoare ale procedurii de criolipoliza Iasi și pentru a scăpa de câțiva centimetri din zone localizate precum fese, coapse, abdomen, brațe, gambe, talie ori șolduri.

Imediat după fiecare ședință, îți poți relua activitatea fizică pentru că procedura nu afectează mușchii, iar specialiștii noștri îți vor recomanda frecvența cu care să repeți tratamentul pentru a-ți asigura rezultatele pe care le aștepți.

În ce condiții pot beneficia de tratament? Contraindicații

 • piele flască, moale
 • leziuni cutanate
 • vinișoare
 • răni deschise
 • alergii la metale

Durata
Ca și număr de ședințe, recomandăm aproximativ 3 sedinte ( o ședință la 3 saptamani).
După obținerea rezultatelor dorite recomandăm o ședință de întreținere la două luni.
Durata unui tratament complet este în jur de 60 min. 

Criolipoliza Iasi este cel mai eficient accelerator pentru eliminarea grăsimii, însă tratamentul nu este indicat dacă ai alergii, leziuni cutanate, răni deschise sau alergii la metale. De asemenea, dacă pielea este moale sau flască în zona pe care o dorești tratată, este bine să te consulți cu unul dintre specialiștii noștri înainte de a începe tratamentul.

criolipoliza iasi
criolipoliza iasi

Mai multe detalii găsești și pe pagina de facebook Expert Body Care.

Completeaza formularul si te vom contacta in vederea programarii unei diagnoze personalizate CADOU

Scapă de griji, relaxează-te și bucură-te de un tratament de vis.

Primul pas spre o viață mai liniștită e programarea.