Epilare definitivă Iasi

Fire de păr inestetice? Uită de grija lor prin procedura de epilare definitiva Iasi

Ai vrut mereu să scapi definitiv de părul nedorit de pe corp, dar procedurile de epilare definitivă Iași ți se par dureroase și costisitoare?

EPILAREA DEFINITIVA CU E-LIGHT, VARIANTA SUPERIOARA SI MULT MAI EFICIENTA A IPL-ULUI

Avem soluția perfectă pentru tine. Încearcă epilarea definitivă E-LIGHT ce reprezinta o noua tehnologie superioara IPL – ului fiind mult mai eficienta decat acesta. Are la baza principiul luminii intens pulsate si o capacitate de absorbtie selectiva a pielii astfel ca energia este captata direct de foliculul pilos. Radiofrecventa din capatul de lucru imbunatateste capacitatea de absorbtie de catre folicul si ajuta la tratarea foliculitei imbunatatind semnificativ aspectul pielii in urma procesului de epilare. Sedintele se pot efectua si vara, singura conditie este sa aplicati crema cu SPF pe zona expusa la soare. Aparatul ofera un tratament precis, rapid, eficient si confortabil, rezultatele procedurii fiind net vizibile chiar dupa prima sedinta. In urma tratamentului pilozitatea se reduce cu cca.90-95%, Pentru cele 5-10% fire fine si care cresc mult mai incet sunt necesare sedintele de intretinere la 6 luni. Aceasta metoda constituie un numar de 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate. Adica un impuls este egal cu 5 impulsuri din IPL-ul traditional. Dupa tratament la aproximativ 2 saptamani se vad diferente asupra firelor de par.

De ce?

Pentru ca dupa o sedinta parul este detasat de folicul dar ramane in buld. Este impins progresiv in afara in timpul exfolierii pielii. Din aceasta cauza parul aparent creste pentru inca o saptamana sau 2.

De ce avem nevoie de mai multe sedinte?

Razele luminoase emise pot actiona pe acele fire de par in faza lor de crestere. Statistic, in ciclul cresterii firului de par, este estimat ca 20% din fire sunt in faza de crestere (faza anagena – doar atunci firul de par este prins de radacina lui). Din acest motiv avem nevoie de mai multe sedinte.

De cate sedinte avem nevoie?

Numarul sedintelor depinde de culoarea firului de par si a pielii, zona de tratament si factori genetici individuali. Din acest motiv este dificil sa spunem un numar exact de sedinte. Fiecare persoana este unica, astfel incat, riguros stiintific este a nu se generaliza numarul necesar de sedinte pentru definitivarea tratamentului.

In plus, exista cicluri diferite de crestere a firului de par! De exemplu, axilele au un alt ciclu de crestere a firului de par fata de mustata sau gambe, motiv pentru care nu te poti apropia de finalul tratamentului dupa acelasi numar de sedinte.

Dar este general acceptat ca o medie de 6-8 sedinte pe zona corporala si 8-10, poate chiar 12 sedinte pe zona faciala, da rezultatele asteptate. Se va efectua o sedinta la 3-4 saptamani. Inca de la prima sedinta efectele sunt vizibile.

Costa mult tratamentul de epilare definitiva E-LIGHT?

Daca vei calcula banii cheltuiti intr-o perioada de 5 ani pe epilare prin celelalte metode, vei observa ca suma platita pentru sedintele de fotoepilare este mai mica, iar efectul este unul de durata, chiar permanent.

Epilare definitiva Iasi prin E-LIGHT. Beneficii și contraindicații

Termenul de epilare definitivă se referă la îndepărtarea în proporție mare, ori totală a părului nedorit dintr-o anumită regiune. Cu tratamente regulate, poți uita complet de grija procedurilor cosmetice sau a aparatelor de epilat. 

Dacă optezi pentru epilarea definitiva Iasi prin E-LIGHT, e bine să știi că:

 • Procedura nu este dureroasă
 • Pe capatul de lucru aparatul este prevazut cu sistem de racire performant ceea ce ajuta la diminuarea senzatiei de ‘piscare’
 • Tratamentul nu are efecte secundare
 • Nu există risc de infecție a zonelor tratate
 • Ședințele durează doar câteva minute
 • Economisești bani și timp pe termen lung
 • Poți folosi lama între ședințele de epilare definitivă Iași
 • Rezultate GARANTATE rapid, încă de la prima sedință
 • Cu până la -30%-40% mai puțin păr de la prima sedință
 • ELIMINĂ FOLICULITA
 • Mult mai eficient decat IPL-ul initial
 • Prețuri fără concurență
 • Scăpați de iritații, de creșterea firelor sub piele, de durerea epilării cu ceară.
 • Recomandată inclusiv persoanelor sensibile, neexistând riscul producerii de inflamații sau de înroșiri localizate.
 • Tehnologie eficientă și sigură-distruge rădăcinile firelor de păr și protejează pielea și țesuturile înconjurătoare
 • Performanta ridicata a aparatului permite ca modul de utilizare sa fie setat atat automat cat si manual, personalizand numarul sau intensitatea impulsurilor in functie de diferiti factori (tipul de ten sau de piele, problema vizata, tipul firului de par, culoarea acestuia).

Ca orice procedură, și cea de epilare definitiva Iasi prin tehnologia E-LIGHT are câteva contraindicații. Dacă suferi de diabet, boli auto-imune, ai piele fotosensibilă sau ești însărcinată, e bine să te consulți cu unul dintre experții noștri înainte de începerea tratamentului.


Cum funcționează procedura de epilare definitiva Iasi cu E-LIGHT?

E-LIGHT este tehnologia prin care se poate realiza epilare definitivă Iași fără durere, prin distrugerea celulelor responsabile de creșterea firelor de păr cu un fascicul de lumină.

Odată emisă această lumină, ea se transformă în căldură și distruge celulele firului de păr prin combustie termică, fără a afecta țesutul din jurul său. Tu nu vei simți nicio durere, iar întregul proces durează doar câteva minute

Îmbinând această tehnologie folosită deja de zeci de ani cu radiofrecvența bipolară sunt eliminate toate efectele secundare cauzate de energia luminii pulsate asupra pielii și, mai mult, procedura de epilare definitivă Iași poate fi realizată pe orice tip de piele și pentru orice tip de fir de păr cu precizarea ca firul de par cel mai inchis ( deci cu cat mai multa melanina) are rezultatele cele mai bune cu ajutorul aparatului E-LIGHT. Cu cat firul de par este mai deschis si mai subtire cu atat este mai dificila eliminarea acestuia.

Bine de știut înainte de prima ședință de epilare definitiva Iasi

Înainte de a începe tratamentul pentru epilare definitivă Iași, este bine să ai în vedere câteva informații, pentru a garanta eficiența tratamentelor.

Înainte de orice ședință cu E-LIGHT, zona care urmeză să fie tatată trebuie rasă delicat, la suprafață, pe uscat, în zona de creștere a firelor de păr. Este bine să renunți la metodele de epilare prin smuls cu o lună înainte de primul tratament.

Odată tratată, pe zona supusă procedurii de epilare definitivă Iași, părul se va îndepărta numai cu lama. De asemenea, este bine să protejezi pielea cu haine din fibre naturale și cu creme cu SPF ridicat.

Obține pielea fină pe care ți-ai dorit-o mereu prin epilare definitiva Iasi

În numai câteva ședințe de epilare definitvă Iași, poți obține pielea fină la care ai visat mereu. În timp, vei economisi bani și timp din procedurile repetitive de epilat și vei uita de grija firelor de păr inestetice de pe absolut orice regiune a corpului.

epilare definitiva iasi
Epilare Definitiva Iasi

Mai multe detalii găsești și pe pagina de facebook Expert Body Care.

Completeaza formularul si te vom contacta in vederea programarii unei diagnoze personalizate CADOU

Scapă de griji, relaxează-te și bucură-te de un tratament de vis.

Primul pas spre o viață mai liniștită e programarea.