Epilare definitivă Iasi

Fire de păr inestetice? Uită de grija lor prin procedura de epilare definitiva Iasi

Ai vrut mereu să scapi definitiv de părul nedorit de pe corp, dar procedurile de epilare definitivă Iași ți se par dureroase și costisitoare? Avem soluția perfectă pentru tine. Încearcă epilarea definitivă cu aparatul E-LIGHT care îmbină tehnologia IPL cu radiofrecvența bipolară.

Epilare definitiva Iasi prin E-LIGHT. Beneficii și contraindicații

Termenul de epilare definitvă este considerat se referă la îndepărtarea în proporție mare, ori totală a părului nedorit dintr-o anumită regiune. Cu tratamente regulate, poți uita complet de grija procedurilor cosmetice sau a aparatelor de epilat. 

Dacă optezi pentru epilarea definitiva Iasi prin E-LIGHT, e bine să știi că:

  • Procedura nu este dureroasă
  • Tratamentul nu are efecte secundare
  • Nu există risc de infecție a zonelor tratate
  • Ședințele durează doar câteva minute
  • Economisești bani și timp pe termen lung
  • Poți folosi lama între ședințele de epilare definitivă Iași

Ca orice procedură, și cea de epilare definitiva Iasi prin tehnologia E-LIGHT are câteva contraindicații. Dacă suferi de diabet, boli auto-imune, ai piele fotosensibilă sau ești însărcinată, e bine să te consulți cu unul dintre experții noștri înainte de începerea tratamentului.

Cum funcționează procedura de epilare definitiva Iasi cu E-LIGHT?

IPL (Intense Pulsed Light) este tehnologia prin care se poate realiza epilare definitivă Iași fără durere, prin distrugerea celulelor responsabile de creșterea firelor de păr cu un fascicul de lumină.

Odată emisă această lumină, ea se transformă în căldură și distruge celulele firului de păr prin combustie termică, fără a afecta țesutul din jurul său. Tu nu vei simți nicio durere, iar întregul proces durează doar câteva minute

Îmbinând această tehnologie folosită deja de zeci de ani cu radiofrecvența bipolară sunt eliminate toate efectele secundare cauzate de energia luminii pulsate asupra pielii și, mai mult, procedura de epilare definitivă Iași poate fi realizată pe orice tip de piele și pentru orice tip de fir de păr cu ajutorul aparatului E-LIGHT.

Bine de știut înainte de prima ședință de epilare definitiva Iasi

Înainte de a începe tratamentul pentru epilare definitivă Iași, este bine să ai în vedere câteva informații, pentru a garanta eficiența tratamentelor.

Înainte de orice ședință cu IPL E-LIGHT, zona care urmeză să fie tatată trebuie rasă delicat, la suprafață, pe uscat, în zona de creștere a firelor de păr. Este bine să renunți la metodele de epilare prin smuls cu o lună înainte de primul tratament.

Odată tratată, pe zona supusă procedurii de epilare definitivă Iași, părul se va îndepărta numai cu lama. De asemenea, este bine să protejezi pielea cu haine din fibre naturale și cu creme cu SPF ridicat.

Obține pielea fină pe care ți-ai dorit-o mereu prin epilare definitiva Iasi

În numai câteva ședințe de epilare definitvă Iași, poți obține pielea fină la care ai visat mereu. În timp, vei economisi bani și timp din procedurile repetitive de epilat și vei uita de grija firelor de păr inestetice de pe absolut orice regiune a corpului.

epilare definitiva iasi
Epilare Definitiva Iasi

Mai multe detalii găsești și pe pagina de facebook Expert Body Care.

Completeaza formularul si te vom contacta in vederea programarii unei diagnoze personalizate CADOU

Scapă de griji, relaxează-te și bucură-te de un tratament de vis.

Primul pas spre o viață mai liniștită e programarea.