Epilare definitiva Iasi

Fire de păr inestetice? Uită de grija lor prin procedura de epilare definitiva Iasi cu laser

Ai vrut mereu să scapi definitiv de părul nedorit de pe corp, dar procedurile de epilare definitivă Iasi ți se par dureroase și costisitoare?

EPILARE DEFINITIVA LASER

Avem soluția perfectă pentru tine. Încearcă epilarea definitiva LASER DIODA CU 3 LUNGIMI DE UNDA ce reprezinta cea mai noua tehnologie de epilare definitiva de pe piata. Aceasta ofera rezultate spectaculoase pe orice tip de piele si indiferent de perioada anului. Sedintele se pot efectua si vara, singura conditie este sa aplicati crema cu SPF pe zona expusa la soare. Aparatul ofera un tratament precis, rapid, eficient si confortabil, rezultatele procedurii fiind net vizibile chiar dupa prima sedinta. In urma tratamentului pilozitatea se reduce cu cca.90-95%, Pentru cele 5-10% fire fine si care cresc mult mai incet sunt necesare sedintele de intretinere la 6 luni.

DE CE TREI LUNGIMI DE UNDA?

755nm – ofera o absorbtie mai puternica a energiei de catre cromoforul de melanina, facandu-l ideal pentru parul mai deschis la culoare si subtire.

808nm – este lungimea de unda clasica pentru indepartarea parului, aceasta ofera o penetrare profunda a foliculului pilos. Potrivit pentru majoritatea tipurilor de piele si par.

1064nm – se caracterizeaza printr-o absorbtie mai redusa a melaninei facand acest laser o solutie concentrata pentru tipurile de piele mai inchise la culoare, ofera cea mai profunda penetrare.

Rezultate vizibile la 10-14 zile de la prima sedinta. De ce ?

Pentru ca dupa o sedinta parul este detasat de folicul dar ramane in buld. Este impins progresiv in afara in timpul exfolierii pielii. Din aceasta cauza parul aparent creste pentru inca o saptamana sau 2.

REZULTATE DUPA PRIMA SEDINTA

De ce avem nevoie de mai multe sedinte?

Razele emise pot actiona pe acele fire de par in faza lor de crestere. Statistic, in ciclul cresterii firului de par, este estimat ca 20% din fire sunt in faza de crestere (faza anagena – doar atunci firul de par este prins de radacina lui). Din acest motiv avem nevoie de mai multe sedinte.

De cate sedinte avem nevoie?

Numarul sedintelor depinde de culoarea firului de par si a pielii, zona de tratament si factori genetici individuali. Din acest motiv este dificil sa spunem un numar exact de sedinte. Fiecare persoana este unica, astfel incat, riguros stiintific este a nu se generaliza numarul necesar de sedinte pentru definitivarea tratamentului.

In plus, exista cicluri diferite de crestere a firului de par! De exemplu, axilele au un alt ciclu de crestere a firului de par fata de mustata sau gambe, motiv pentru care nu te poti apropia de finalul tratamentului dupa acelasi numar de sedinte.

Dar este general acceptat ca o medie de 6-8 sedinte pe zona corporala si 8-10, poate chiar 12 sedinte pe zona faciala, da rezultatele asteptate. Se va efectua o sedinta la 3-6 saptamani. Inca de la prima sedinta efectele sunt vizibile.

COSTA MULT EPILAREA DEFINITIVA?

Daca vei calcula banii cheltuiti intr-o perioada de 5 ani pe epilare prin celelalte metode, vei observa ca suma platita pentru sedintele de epilare definitiva este mai mica, iar efectul este unul de durata, chiar permanent.

Epilare definitiva Iasi LASER DIODA 3 LUNGIMI DE UNDA Beneficii și contraindicații

Termenul de epilare definitiva se referă la îndepărtarea în proporție mare, ori totală a părului nedorit dintr-o anumită regiune. Cu tratamente regulate, poți uita complet de grija procedurilor cosmetice sau a aparatelor de epilat. 

Dacă optezi pentru epilarea definitiva Iasi prin LASER, e bine să știi că:

 • Procedura nu este dureroasă
 • Pe capatul de lucru aparatul este prevazut cu sistem de racire performant ceea ce ajuta la diminuarea senzatiei de ‘piscare’
 • Tratamentul nu are efecte secundare
 • Nu există risc de infecție a zonelor tratate
 • Ședințele durează doar câteva minute
 • Economisești bani și timp pe termen lung
 • Poți folosi lama între ședințele de epilare definitiva Iasi
 • Rezultate GARANTATE rapid, încă de la prima sedință
 • Cu până la -30%-40% mai puțin păr de la prima sedință
 • ELIMINĂ FOLICULITA
 • Mult mai eficient decat IPL-ul initial
 • Prețuri fără concurență
 • Scăpați de iritații, de creșterea firelor sub piele, de durerea epilării cu ceară.
 • Recomandată inclusiv persoanelor sensibile, neexistând riscul producerii de inflamații sau de înroșiri localizate.
 • Tehnologie eficientă și sigură-distruge rădăcinile firelor de păr și protejează pielea și țesuturile înconjurătoare
 • Performanta ridicata a aparatului permite ca modul de utilizare sa fie setat atat automat cat si manual, personalizand numarul sau intensitatea impulsurilor in functie de diferiti factori (tipul de ten sau de piele, problema vizata, tipul firului de par, culoarea acestuia).

Ca orice procedură, și cea de epilare definitiva Iasi prin tehnologia LASER are câteva contraindicații. Dacă suferi de diabet, boli auto-imune, ai piele fotosensibilă sau ești însărcinată, e bine să te consulți cu unul dintre experții noștri înainte de începerea tratamentului.


Cum funcționează procedura de epilare definitiva Iasi cu LASER?

EPILARE DEFINITIVA LASER este tehnologia prin care se poate realiza epilare definitiva Iasi fără durere, prin distrugerea celulelor responsabile de creșterea firelor de păr cu o unda laser.

Odată emisă această unda, ea se transformă în căldură și distruge celulele firului de păr prin combustie termică, fără a afecta țesutul din jurul său. Tu nu vei simți nicio durere, iar întregul proces durează doar câteva minute

Bine de știut înainte de prima ședință de epilare definitiva Iasi

Înainte de a începe tratamentul pentru epilare definitiva Iasi, este bine să ai în vedere câteva informații, pentru a garanta eficiența tratamentelor.

Înainte de orice ședință cu LASER, zona care urmeză să fie tatată trebuie rasă delicat, la suprafață, pe uscat, în zona de creștere a firelor de păr. Este bine să renunți la metodele de epilare prin smuls cu o lună înainte de primul tratament.

Odată tratată, pe zona supusă procedurii de epilare definitiva Iasi, părul se va îndepărta numai cu lama. De asemenea, este bine să protejezi pielea cu haine din fibre naturale și cu creme cu SPF ridicat.

Obține pielea fină pe care ți-ai dorit-o mereu prin epilare definitiva Iasi

În numai câteva ședințe de epilare definitvă Iasi, poți obține pielea fină la care ai visat mereu. În timp, vei economisi bani și timp din procedurile repetitive de epilat și vei uita de grija firelor de păr inestetice de pe absolut orice regiune a corpului.

epilare definitiva iasi
Epilare Definitiva Iasi

Mai multe detalii găsești și pe pagina de facebook Expert Body Care.

Completeaza formularul si te vom contacta in vederea programarii unei diagnoze personalizate CADOU

Scapă de griji, relaxează-te și bucură-te de un tratament de vis.

Primul pas spre o viață mai liniștită e programarea.