Epilare Definitiva

Salon remodelare corporala iasi aparat epilare IPL E-Light

Descriere:

Beneficii:

 • Epilarea definitivă este un tratament non-invaziv
 • Tratamentul nu are efecte secundare
 • Nu există riscul de a dezvolta infecții ale pielii
 • Te vei bucura de o piele din ce în ce mai catifelată
 • Vei economisi bani si timp pe termen lung
 • Epilarea definitivă este cel mai bun tratament pentru foliculită
 • Poți folosi lama de ras între ședințe.
 • Ședințele de epilare definitivă durează puțin

IPL este un sistem de îndepărtare de lungă durată a părului folosind un flash de lumină emis de o lampă de mare putere Xenon cu lumina intens pulsata (IPL). Fiecare doză de lumina are o gamă de lungimi de undă cuprinse între 550/610 şi 1200 nm, cu o intensitate ajustabilă care este absorbită în mod selectiv de foliculii pilosi.
Fotoepilarea (îndepărtarea părului cu ajutorul sistemelor de lumină de orice fel), se bazează pe principiul de fototermoliza selectivă: lumina emisă (foto) este transformată în căldură (termo), şi distruge selectiv celulele germinative ale foliculului pilos, producand combustia acestuia, fara a afecta tesuturile din jur.

Epilarea definitiva cu E-LIGHT – aparatul folosit in salonul nostru – IPL + radiofrecventa bipolara

Tehnologia E-LIGHT integreaza IPL (lumina intens pulsata) si radiofrecventa bipolara, folosind capacitatea de absorctie selectiva a pielii pentru lumina intens pulsata in timp ce radiofrecventa bipolara va imbunatati capacitatea de absorbtie si in mare masura elimina efectele secundare cauzate de energia luminii. Tratamentul de epilare definitiva cu noua tehnologie E-LIGHT, este singurul tratament de epilare definitiva cu IPL care poate fi efectuat pe toate tipurile de piele, de la cea mai deschisa pana la cea mai inchisa si de asemenea pe toate tipurile de fir de par, de la cel mai gros pana la cel mai subtire.
Conform FDA (Food and Drug Administration) din Statele Unite termenul de epilare definitiva semnifica reducerea semnificativa a numarului de fire de par pe zona tratata pentru o perioada mai mare decat ciclul de crestere a parului fiziologic in zona respectiva.

beautiful woman in cotton underwear touching legs

Zona ce urmeaza a fi tratata trebuie RASA delicat, ‘pe uscat’, la suprafata, in directia de crestere a firelor de par si numai pe zonele cu pilozitate sesizabila (nu si pe zonele cu ‘puf’)! Zona ce urmeaza a fi epilate definitive cu tehnologia IPL trebuie sa NU fi fost supusa epilarii prin smulgere (ceara/ aparat/ pensat) mai recent de 4 saptamani.
Pe tot parcursul tratamentului de epilare definitiva cu tehnologia IPL, firele ce mai cresc pe zona tratata se indeparteaza NUMAI prin radere (aparat de ras).
Inainte si dupa sedintele de epilare definitiva prin tehnologia IPL, zona tratata NU trebuie expusa la soare sau UV artificiale (solar).
Zona tratata se protejeaza prin haine din fibre natural sau prin aplicarea de crema cu SPF mare.
Procedura de epilare devinitiva contravene cu tratamentul pe baza de cortizon, antibiotic sau alt tip de medicamente ce provoaca fotosensibilitate – Anuntati operatorul asupra oricarui tratament medicamentos pe care il urmati.

Contraindicații:

 • Pacienți cu istoric medical de boală keloidă și fotosensibilă, cu istoric anormal in urma expunerii la soare.
 • Diabet & Tulburari de coagulare (hemofilie) si de circulatie a sangelui.
 • Luarea medicamentelor fotosensibile sau a medicamentelor aticoagulare sau agenți de albire.
 • Persoanele cu boli auto- immune sau genetice(epilepsie, vitiligo).
 • Persoanele cu diverse leziuni ale pielii.
  Persoanele cu stimulator cardiac.
 • Persoanele care au trecut prin îndepărtarea părului prin alte metode ce interfera negativ cu epilarea laser în decurs de 4 săptămâni.
 • Persoanele cu istoric de utilizare a tratamentului pentru acnee sau a altor afecțiuni dermatologice cand s-au utilizat Isotretinoin – Roaccutane sau Tretinoin – Retin A sau pentru cazul tratamentelor naturiste ce provoaca fotosensibilitatea cum este cazul St. John‟s Wort (herbal remedy)- sunatoarea folosita pentru depresie Este necesara o perioada libera de 3 – 6.
 • Femeile insarcinate sau izolat pe zona abdominala sau din apropiere.

Durata
Ca si numar de sedinte, se recomanda intre 6 si 10 sedinte ( o sedinta, maximum doua pe saptamana).
Dupa obtinerea rezultatelor dorite se recomanda o sedinta de intretinere la fiecare doua luni.
Durata unui tratament complet este in jur de 40 min. (10-15 min pe o zona).

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati folosind numarul de telefon 0758 408 112 sau completand formularul din aceasta pagina.