Epilare Definitiva

Salon remodelare corporala iasi aparat epilare IPL E-Light

Descriere:

IPL este un sistem de îndepărtare de lungă durată a părului folosind un flash de lumină emis de o lampă de mare putere Xenon cu lumina intens pulsată (IPL). Fiecare doză de lumină are o gamă de lungimi de undă cuprinse între 550/610 şi 1200 nm, cu o intensitate ajustabilă care este absorbită în mod selectiv de foliculii pilosi.
Fotoepilarea (îndepărtarea părului cu ajutorul sistemelor de lumină de orice fel), se bazează pe principiul de fototermoliză selectivă: lumina emisă (foto) este transformată în căldură (termo) şi distruge selectiv celulele germinative ale foliculului pilos, producând combustia acestuia, fără a afecta țesuturile din jur.

Epilarea definitivă cu E-LIGHT – aparatul folosit în salonul nostru – IPL + radiofrecvență bipolară.

Tehnologia E-LIGHT integrează IPL (lumina intens pulsată) și radiofrecvența bipolară, dispunând de capacitatea de absorbție selectivă a pielii pentru lumina intens pulsată, în timp ce radiofrecvența bipolară elimină efectele secundare cauzate de energia luminii. Tratamentul de epilare definitivă cu noua tehnologie E-LIGHT este singurul tratament de epilare definitivă cu IPL care poate fi efectuat pe toate tipurile de piele, de la cea mai deschisă pânâ la cea mai închisă și, de asemenea, pe toate tipurile de fir de păr, de la cel mai gros pânâ la cel mai subțire.
Conform FDA (Food and Drug Administration) din Statele Unite termenul de epilare definitivă semnifica reducerea semnificativă a numărului de fire de păr pe zona tratată pentru o perioadă mai mare decât ciclul de creștere a părului fiziologic în zona respectivă.

Beneficii:

 • Epilarea definitivă este un tratament non-invaziv;
 • Tratamentul nu are efecte secundare;
 • Nu există riscul de a dezvolta infecții ale pielii;
 • Te vei bucura de o piele din ce în ce mai catifelată;
 • Vei economisi bani și timp pe termen lung;
 • Epilarea definitivă este cel mai bun tratament pentru foliculită;
 • Poți folosi lama de ras între ședințe;
 • Ședințele de epilare definitivă durează puțin.
beautiful woman in cotton underwear touching legs

Zona ce urmeaza a fi tratată trebuie RASĂ delicat, ‘pe uscat’, la suprafață, în direcția de creștere a firelor de păr și numai pe zonele cu pilozitate sesizabilă (nu și pe zonele cu ‘puf’)! Zona ce urmează a fi epilată definitiv cu tehnologia IPL trebuie să NU fi fost supusă epilării prin smulgere (ceară/ aparat/ pensat) mai recent de 4 săptămâni.
Pe tot parcursul tratamentului de epilare definitivă cu tehnologia IPL, firele ce mai cresc pe zona tratată se îndepartează NUMAI prin radere (aparat de ras).
Înainte și după ședințele de epilare definitivă prin tehnologia IPL, zona tratată NU trebuie expusă la soare sau UV artificiale (solar).
Zona tratată se protejează prin haine din fibre naturale sau prin aplicarea de cremă cu SPF mare.
Procedura de epilare definitivă contravine cu tratamentul pe bază de cortizon, antibiotic sau alt tip de medicamente ce provoacă fotosensibilitate.   Anuntați operatorul asupra oricărui tratament medicamentos pe care îl urmați.

Contraindicații:

 • Pacienți cu istoric medical de boală keloidă și fotosensibilă, cu istoric anormal în urma expunerii la soare;
 • Diabet și tulburări de coagulare (hemofilie) și de circulație a sângelui;
 • Luarea medicamentelor fotosensibile sau a medicamentelor anticoagulare sau agenți de albire;
 • Persoanele cu boli auto-imune sau genetice(epilepsie, vitiligo);
 • Persoanele cu diverse leziuni ale pielii;
 • Persoanele cu stimulator cardiac;
 • Persoanele care au efectuat alte proceduri de îndepărtare a părului, proceduri care nu sunt compatibile cu E-Light în decurs de 4 săptămâni.
 • Persoanele cu istoric de utilizare a tratamentului pentru acnee sau a altor afecțiuni dermatologice când au utilizat Isotretinoin – Roaccutane sau Tretinoin – Retin A sau pentru cazul tratamentelor naturiste ce provoacă fotosensibilitatea cum este cazul St. John‟s Wort (herbal remedy). Este necesară o perioadă liberă de 3 – 6 săptămâni de la ultima utilizare.
 • Femeile însărcinate sau izolat pe zona abdominala sau din apropiere.

Durata
Ca si numar de sedinte, se recomanda intre 6 si 10 sedinte ( o sedinta, maximum doua pe saptamana).
Dupa obtinerea rezultatelor dorite se recomanda o sedinta de intretinere la fiecare doua luni.
Durata unui tratament complet este in jur de 40 min. (10-15 min pe o zona).

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati folosind numarul de telefon 0758 408 112 sau completand formularul din aceasta pagina.